Gebaren doe je bij de hand
Zoek een Gebaar
Terug

Gebaren Filmpje

Over ons

Mobiel' (, I. bn. (er, -st.) 1. beweeglijk 2. verplaatsbaar

Gebaar' o. (gebaren) 1. de wijze waarop men zich gedraagt, aanstelt of voordoet. 2. het geheel van de uitdrukkingsbewegingen. 3. beweging van het lichaam of zijn delen 4. handeling waardoor men een gezindsheid tot uitdrukking brengt of een bepaalde indruk wil maken.

Gomer Otterspeer en Daniel Schoevaart

MobileSigns is een project van Gomer Otterspeer en Daniel Schoevaart opgericht in september 2008. Het project is speciaal gericht op draagbare cursussen voor op draagbare videospelers. Wij zijn in een paar maanden flink gegroeid qua aantal filmpjes en kregen steeds meer aandacht en sympathie van doven en horenden.

We proberen de drempel zo laag mogelijk te maken dat mensen eerder gebaren gaan leren via onze gratis service, als ze daar bedreven mee zijn/worden zijn ze minder huiverig om een serieuze gebarencursus of een (tolk/leraren)opleiding te volgen.

Jullie hebben in deze moderne tijd steeds vaker en meer MP4-spelers, kijk maar naar de Ipod's met video, mobieltjes met video, PSP's en nog veel meer andere MP4-spelers.

Met de mogelijkheden van draagbare videospelers kunnen de gebarencursussen tegenwoordig in je broekzak, dat bespaart je veel tijd en geld dus onze cursussen zijn ideaal voor mensen die altijd onderweg zijn en graag iets nieuws willen leren maar er bijna geen tijd voor kunnen vrijmaken of geen zin hebben in een wekelijkse cursus naast school, sport en/of andere verplichtingen. Op momenten dat je toch niks te doen hebt zoals in de trein of in het park of op vakantie, kun je toch in korte termijnen gebarentaal leren om wat beter met dove mensen te kunnen communiceren tot op zekere hoogte of dat je wilt kijken of gebarentaal wel iets voor jou is voordat je je wilt wagen aan een serieuze cursus en/of opleiding.

Meer Navigaties

Copyright © 2009 MobileSigns. Alle rechten voorbehouden.